ShadowMag
Imię/Nazwisko: Shadow
Przydomek: Mroczny cień
Rasa: Krasnolud
Pleć: Mężczyzna
Opis Wyglądu: Średniej wysokości o ciemno brązowej barwie włosów i piwnych oczach,sporo ważący a jednak dobrze zbudowany i całkiem wysportowany jak na krasnoluda, na brodzie nosi pięć pierścieni zaciśnięte na gęsto splątanych warkoczach i mocną zbroje chroniącą go przed ciosami nie przyjaciół, a lekko przymrużone oczy wprawiają w zakłopotanie nawet najbardziej opanowane osoby
Profesja: Najemnik
Ekwipunek: Ciężka zbroja korpusowa oraz duży grawerowany młot bojowy
Majątek: 300ks
Umiejętności: widzenie w ciemnościach,czuły słuch i błyskawiczny refleks
Magia/Taktyki:
Taktyki Ofensywne: Podwójne uderzenie
Taktyki Defensywne: Zasłona z broni
Taktyki Broni: Młoty
Ostatnio edytowany przez Shadow (2011-03-17 22:27:32)
DaimonMG Cienia
a majątek? Co do tych taktyk to przez to że jest to początek gry mam prośbę o wymyślenie Swoich - mile widziane będzie:P Jak niemasz pomysłu to napisz to ja coś wymyśle.. O Avatarka nie pytam nawet;]
DaimonMG Cienia
Akcept
ShadowMag
Urodzony pod Szarymi górami od najmłodszych lat zostałem zwerbowany do szkoły walki by móc bronić królestwa ze swego dzieciństwa pamiętam tylko ciężkie treningi i jeszcze cięższe sprawdziany wytrzymałościowe co spowodowało że moje życie jest ściśle spięte nie naruszalnymi zasadami każdy dzień jest w pewnym stopniu z góry opisany i staram się tego przestrzegać ( wstaje tuż przed świtem,odbywam godzinny trening ruchowy i bojowy,posiłek,tu miejsce na obowiązki lub zadania dzienne a wieczorem znowu godzinny trening kolacja i sen ale nie uchylam się też od wyznaczonych mi wart)po szkoleniach znalazłem się w armii gdzie zdobywałem doświadczenia na polu bitew dzięki czemu tuż przed dziesięciu laty awansowałem i znalazłem się w gwardii królewskiej i otrzymałem małego grizli który stał się zemną nie rozłączny z obowiązku ale i z sympatii przez 10 lat toczył zemną boje i szkolił na posłusznego partnera , razem z Byrdo stworzyliśmy świetnie zgrany duet który był jednym z najlepszych w armii po dziesięciu latach dostałem pozwolenie na opuszczenie gwardii za zasługi i oddanie a chcąc poznać trochę inne życie z takowego pozwolenia skorzystałem opuściłem miejsce zamieszkania i udałem się ku nowemu życiu.