#1 2011-03-15 01:25:31

Shadow

Mag

Rasa: Krasnolud
Profesja: Najemnik
Przydomek: Mroczny Cień

Shadow

Imię/Nazwisko: Shadow
Przydomek: Mroczny cień
Pleć: Mężczyzna
Opis Wyglądu: Średniej wysokości o ciemno brązowej barwie włosów i piwnych oczach,sporo ważący a jednak dobrze zbudowany i całkiem wysportowany jak na krasnoluda, na brodzie nosi pięć  pierścieni zaciśnięte na gęsto splątanych warkoczach i mocną zbroje chroniącą go przed ciosami nie przyjaciół, a lekko przymrużone oczy wprawiają w zakłopotanie nawet najbardziej opanowane osoby 

Ekwipunek: Ciężka zbroja korpusowa oraz duży grawerowany młot bojowy
Majątek: 300ks

Umiejętności: widzenie w ciemnościach,czuły słuch i błyskawiczny refleks
Magia/Taktyki:
Taktyki Ofensywne: Podwójne uderzenie
Taktyki Defensywne: Zasłona z broni
Taktyki Broni: Młoty

Ostatnio edytowany przez Shadow (2011-03-17 22:27:32)

Imię: Shadow
Opis Wyglądu: Średniej wysokości o ciemno brązowej barwie włosów i piwnych oczach,sporo ważący a jednak dobrze zbudowany i całkiem wysportowany jak na krasnoluda, na brodzie nosi pięć  pierścieni zaciśnięte na gęsto splątanych warkoczach i mocną zbroje chroniącą go przed ciosami nie przyjaciół, a lekko przymrużone oczy wprawiają w zakłopotanie nawet najbardziej opanowane osoby 

Taktyki:
Taktyki Ofensywne: Podwójne uderzenie,Grad ciosów,Młot kowala
Taktyki Defensywne: Zasłona z broni,Średnia zbroja,Ciężka zbroja
Taktyki Dowodzenia: Desperacja
Taktyki Broni: Młoty,Bronie Dwuręczne,Młoty Bojowe

#2 2011-03-15 09:27:15

Daimon

MG Cienia

Rasa: Człowiek/Krwawy
Profesja: Krwawy Mag
Przydomek: Tańczący na Zgliszczach

Re: Shadow

a majątek? Co do tych taktyk to przez to że jest to początek gry mam prośbę o wymyślenie Swoich - mile widziane będzie:P Jak niemasz pomysłu to napisz to ja coś wymyśle.. O Avatarka nie pytam nawet;]

Imię: Daimon
Rasa: człowiek z rasy Krwawych
Znak Gwiezdny:Wieża
Wygląd: Wysoki, dobrze zbudowany mężczyzna. Jego szare oczy są pełne cierpienia i bólu jaki przeżył w swym długim życiu. Pomimo swego młodego wyglądu ma już swój wiek, który znają tylko nieliczni. Zwykle nosi lekką czarną zbroję zakończoną tuniką za kolana. Lewą ręka do łokcia skrywa pod bandażem ukrywającym rany odniesione w walce. Wielu widząc go, uważa że jest demonem który powrócił na ten świat by nieść zagładę i śmierć.

Profesja: Krwawy Mag.
Ekwipunek: lekka czarna zbroja zakończona futrem przy szyi i tuniką za kolana, broń-kostur zakończony z jednej strony czerwonym kryształem, z drugiej ostrzem,zapieczętowana księga zaklęć
Majątek: 1280 krwawych smoków.
Umiejętności: Znikanie w Tłumie, Zielarstwo, Warzenie Trucizn, Rozbrajanie, Magia w Walce

Magia:
Ogień: Manipulacja Ogniem, Błędny Ognik, Smoczy oddech, Fala Ognia
Woda: Manipulacja Wodą, Fala lodu, Wodne Więzienie
Powietrze: Powiew Burzy, Piaskowa Zamieć, Całun Mgły
Iluzja: Powielenie, Zniknięcie, Koszmarna Rzeczywistość
Magia Krwi: Krwawa Furia, Piekielne Dłonie, Wyssanie Życia

#3 2011-03-17 23:55:50

Daimon

MG Cienia

Rasa: Człowiek/Krwawy
Profesja: Krwawy Mag

Akcept

Imię: Daimon
Rasa: człowiek z rasy Krwawych
Znak Gwiezdny:Wieża
Wygląd: Wysoki, dobrze zbudowany mężczyzna. Jego szare oczy są pełne cierpienia i bólu jaki przeżył w swym długim życiu. Pomimo swego młodego wyglądu ma już swój wiek, który znają tylko nieliczni. Zwykle nosi lekką czarną zbroję zakończoną tuniką za kolana. Lewą ręka do łokcia skrywa pod bandażem ukrywającym rany odniesione w walce. Wielu widząc go, uważa że jest demonem który powrócił na ten świat by nieść zagładę i śmierć.

Profesja: Krwawy Mag.
Ekwipunek: lekka czarna zbroja zakończona futrem przy szyi i tuniką za kolana, broń-kostur zakończony z jednej strony czerwonym kryształem, z drugiej ostrzem,zapieczętowana księga zaklęć
Majątek: 1280 krwawych smoków.
Umiejętności: Znikanie w Tłumie, Zielarstwo, Warzenie Trucizn, Rozbrajanie, Magia w Walce

Magia:
Ogień: Manipulacja Ogniem, Błędny Ognik, Smoczy oddech, Fala Ognia
Woda: Manipulacja Wodą, Fala lodu, Wodne Więzienie
Powietrze: Powiew Burzy, Piaskowa Zamieć, Całun Mgły
Iluzja: Powielenie, Zniknięcie, Koszmarna Rzeczywistość
Magia Krwi: Krwawa Furia, Piekielne Dłonie, Wyssanie Życia

#4 2011-03-18 00:22:46

Shadow

Mag

Przydomek: Mroczny Cień

Urodzony pod Szarymi górami od najmłodszych lat zostałem zwerbowany do szkoły walki by móc bronić królestwa ze swego dzieciństwa pamiętam tylko ciężkie treningi i jeszcze cięższe sprawdziany wytrzymałościowe co spowodowało że moje życie jest ściśle spięte nie naruszalnymi zasadami każdy dzień jest w pewnym stopniu z góry opisany i staram się tego przestrzegać ( wstaje tuż przed świtem,odbywam godzinny trening ruchowy i bojowy,posiłek,tu miejsce na obowiązki lub zadania dzienne  a wieczorem znowu godzinny trening kolacja i sen ale nie uchylam się też od wyznaczonych mi wart)po szkoleniach znalazłem się w armii gdzie zdobywałem doświadczenia na polu bitew dzięki czemu tuż przed dziesięciu laty awansowałem i znalazłem się w gwardii królewskiej i otrzymałem małego grizli który stał się zemną nie rozłączny z obowiązku ale i z sympatii przez 10 lat toczył zemną boje i szkolił na posłusznego partnera , razem z Byrdo stworzyliśmy świetnie zgrany duet który był jednym z najlepszych w armii po dziesięciu latach dostałem pozwolenie na opuszczenie gwardii za zasługi i oddanie a chcąc poznać trochę inne życie z takowego pozwolenia skorzystałem opuściłem miejsce zamieszkania i udałem się ku nowemu życiu.

Imię: Shadow

Taktyki:
Taktyki Ofensywne: Podwójne uderzenie,Grad ciosów,Młot kowala
Taktyki Defensywne: Zasłona z broni,Średnia zbroja,Ciężka zbroja
Taktyki Dowodzenia: Desperacja
Taktyki Broni: Młoty,Bronie Dwuręczne,Młoty Bojowe

Stopka forum

RSS