Nowicjusz
Imię/Nazwisko: Turiviel Terida
Rasa: Niziołek z gór płaskich
Pleć: Mężczyzna
Znak Gwiezdny: wąż
Opis Wyglądu: Wysoki... jak na niziołka, około metra sześćdziesiąt. dość mizernej budowy, ubrany w lniane spodnie i koszule, koloru szarego. do tego czarny skorzany kaftan oraz buty za kostke. na plecach ciemnozielony plecak a w spodnie wsuniety pas.
Profesja: łotrzyk
Ekwipunek: nie wiem jak z ekwipunkiem, tu bym prosil o lekka pomoc mistrza gry
Majątek: 300ks
Umiejętności: biegłość w truciznach
Magia: tu rowniez zaczekam na mistrza gry
Taktyki: i tu taz
Biografia: napisze jak uzyskam odpowiedzi na kilka pytan
1. ile umiejetnosci, magi, taktyk mozna posiadac na poczatek?
2. myslalem o stworzeniu łotrzyka ze znajomoscia podstaw magi, kilku przydatnych zaklec do ucieczki/ukryscia/omotania umyslu, oraz posługujacego sie sztyletem, a nawet dwoma
MG Cienia
Na początek pragnę przywitać nowego członka.
Najpierw kwestia formalna odpowiedź na twoje pytania:
1.Maksymalnie po 3 taktyki/zaklęcia.
2.Jak można zauważyć nasze forum jest dość luźno prowadzone. Zatem sprawy takie jak wybór zawodu/profesji jest dowolne. Tak samo jak i ekwipunek. Na razie niema jakiejś oficjalnej zbrojowni więc droga wolna. Jak przesadzisz to dam znać na pewno
Co do zaklęć biblioteka jest w rozsypce, więc póki co jak chcesz możesz sam wymyślić jakieś zaklęcia o ile zrobisz do nich opis w dziale Magia.
Nowicjusz
Imię/Nazwisko: Turiviel Terida
Rasa: Niziołek z gór płaskich Taek Dhur
Pleć: Mężczyzna
Znak Gwiezdny: wąż
Opis Wyglądu: Wysoki... jak na niziołka, około metra sześćdziesiąt. dość mizernej budowy, ubrany w lniane spodnie i koszule, koloru szarego. do tego czarny skorzany kaftan oraz buty za kostke. na plecach ciemnozielony plecak a w spodnie wsuniety pas.
Profesja: łotrzyk/asasyn/iluzjonista
Ekwipunek: nie wiem jak z ekwipunkiem, tu bym prosil o lekka pomoc mistrza gry
Majątek: 300ks
Umiejętności: biegłość w truciznach
Magia: magia iluzji / magia objawienia
Taktyki: sztylety / noże do rzucania
Biografia: no to w jakies dosc dluzszej wolnej chwili napisze biografie i o co chodzi z magia objawienia, do tego jakies czary cos sie pomysli, narazie boli mnie glowa ;P
Ostatnio edytowany przez Turiviel (2013-12-09 07:11:26)
MG Cienia
Zatem czekam na konkretne informacje
Nowicjusz
-Moja historia? Cholibka od czego by tu zacząć? Ehh może najlepiej od samiuśkiego początku! Tak, wiec poczęty zostałem w górach płaskich, Taek Dhur, gdzie spędziłem kilkanaście lat pod pieczą rodzicieli mych. Ojciec mój z zawodu cieślą był. Niech spoczywa w pokoju, cholibka. matka, zmarła gdy mialem 6 lat. Po śmierci ojca wyruszyłem na północ do Taek Sar gdzie spędziłem kilka lat w szkole Sar Nir ucząc się podstaw iluzji. Moja wędrówka na północ jednak jeszcze się nie skonczyła. W wieku 24lat odszedłem z gór płaskich w kierunku ludzich miast. Cholibka, zawitałem do Arn. Jako niźiołek nie miałem lekko, zacząłem kraść dość szybko dołączyłem do grupy rozbójników Squoiatelli. Rozboje, kradzieże, rabunki... codzienna norma. Po klikunastu latach nadeszła wojna ehh a raczej pogromy nie ludzi. Uciekłem wtedy na wschod do "lepszych krain". Trudniłem sie praca dorywczą, robiac dosłownie wszystko. A teraz? jestem gdzie jestem i robie co robie, chcąc się wzbogacić.
Nowicjusz
http://fc01.deviantart.net/fs26/f/2008/119/a/6/a67a788d40011b113dae78945b9657f8.jpg to
nie wiem jak to ustawic, ale taki chcialbym wyglad mojej postaci
MG Cienia
Po pierwsze wielka Przepraszam że dopiero teraz. Ale naprawdę nie wyświetlało mi że napisałeś coś
To tak. Postać ogólnie w porządku. Obrazek to nie problem ustawić, a co do broni to naprawdę nie masz pomysłu co mógł byś mieć? Mając takie a nie inne zdolności i historię. Aha i taka sprawa wybierz zaklęcia dla tej iluzji lub stwórz własne.(opis jak to zrobić w dziale magia). I jak ma działać ta magia objawienia?
Rano Ci ustawię tą Sygnaturę i Avatara.
MG Cienia
To jak widać ja już ustawiłem co miałem ustawić. Dodajesz ten ekwipunek, czary podpisujesz się pod zasadami i zapraszam do gry.
Takie pytanie jak przewidujesz tą magię objawienia. Ma to być osobna szkoła czy to będą czary z jakiejś już istniejącej?
Nowicjusz
ogolnie chcialem to podciagnac pod iluzje, zajme sie tym jutro bo wolne dostalem na swieta
a ostatnio to tylko praca sen praca sen teraz ide odpczac. jutro to uzupelnie
MG Cienia
To Ja czekam co się rozwinie.